Commentaren: 5
 • #5

  Mama van Zoe (maandag, 05 februari 2018 14:45)

  Al na 3 sessies ging het een stuk beter met Zoe. Wij zijn heel erg blij met het resultaat en kunnen Yvette van harte aanbevelen.

 • #4

  Jeroen (maandag, 25 september 2017 22:07)

  Ons zoontje heeft een aantal sessies met Yvette gehad. Daardoor is voor ons beter duidelijk geworden wat er speelt en zijn gedrag is veel beter geworden. Ook de tips voor de omgang die we hebben gekregen van Yvette hebben ons erg geholpen. Het gaat nu veel beter en we zijn blij dat we deze stap hebben gezet.

 • #3

  Nicole (maandag, 10 april 2017 15:03)

  Wij hebben zeer prettig met Yvette samengewerkt. Ze is enthousiast en de communicatie is open en op een prettige manier, het voelt allemaal heel vertrouwd!
  Onze dochter vondt het erg leuk met haar!

 • #2

  Janet (maandag, 20 maart 2017 12:37)

  Het intakegesprek vonden wij erg prettig: Open, geinteresseerd en zonder (waarde-)oordelen. Het intakegesprek gaf meer inzage in ons eigen gedrag en het mogelijk effect daarvan. Erg nuttig! Ons zoontje vond het "spelen" met Yvette ook erg leuk. Hij keek ernaar uit. Yvette heeft ons goed geholpen met fijne adviezen die makkelijk zijn toe te passen in de praktijk. Ook leuk is om samen met ons zoontje de tips van Yvette door te nemen. (Deze had zij aan ons en aan hem gegeven). Bijvoorbeeld: "de oplossing ligt in jezelf", zijn zelfvertrouwen groeit hierdoor.

 • #1

  Remon (zondag, 05 maart 2017)

  Dochter keek erg uit naar de volgende sessie toen Yvette langs geweest was. Voelde erg vetrouwd voor dochter en voor ons. Top!